EVERGLAZE

Den betydelige estetiske effekten og den kule elegansen som utstråles fra tak som er lagt med EVERGLAZE kommer av den gjennomførte overflatekvaliteten og den komplette materialstyrken i takplaten. Takplater med høyglans gir et vakkert og eksklusivt utseende. Det moderne designet og koblingen av særegen stil og de tekniske fordelene vil appellere til selv de mest krevende kundeneNy teknologi for overflatebehandling sikrer lang levetid på takplatene, perfekt utseende og en sterk arkitektonisk effekt. Behagelig utseende og enkel bearbeiding av detaljene gir taket et eksklusivt utseende.

Overflaten har 50my lakktykkelse som er lagt på etter bearbeiding av takplatene. Det er, sammenlignet med andre vanlige takplater, en enestående kvalitets standard. Fire farger og hver og en av dem med en slik magi at det ikke er nødvendig med flere

Du bare vet hva du vil ha, og vi er i stand til å tilby deg det.

Stålplater med AluZink korrosjonsbeskyttelse, som er basen for alle takplatetypene, er en garanti for inntil seksdoblet levetid sammen lignet med vanlige takplater.

EVERGLAZE er en spesiell takplate. Enten må du bare ha den, eller du vil ikke ha den, men du overser den aldri.

Hvor mye EVERGLAZE plater og tilbehør trenger du?
Kontakt vår kundeservice.


Levert av  
mangadexmangadex