EVERTECH

EVERTECH er takplater med matt glatt overflate som de tradisjonelle teglsteinene, men kjennetegnes av den lave vekta (bare 4,5 kg/kvm), spesiell matt overflatefinish, høy styrke og høy motstandsdyktighet mot groing av alger og moseEVERTECH gjennkjennes av et interessant moderne utseende, sofistikert i alle detaljer og enkel transport og montering. I motsetning til takplater i større format kan EVERTECH lett tilpasses forskjellige takdimensjoner, former og detaljer

EVERTECH reduserer kapping av plater ved detaljer i taket, og metoden for festing av takplatene er enkel, permanent vanntett og sterk, samt "usynlig"

Snøen glir lett av taket. Fra det vide spekteret av farger er det mulig å velge den fargen som framhever husets arkitektoniske former på best mulig måte. Overflaten er lakkert etter bearbeiding av takplatene og gjør at lakken dekker like mye i kantene som midt på takplaten.

Et moderne tak krever tekniske avanserte løsninger på detaljene. Dette er hvorfor vi tilbyr et komplett tilbehørsprogram til de forskjellige taktypene - takbruer, snøfangere, stigetrinn, osv.

Hvor mye EVERTECH plater og tilbehør trenger du?

Kontakt vår kundeservice


Levert av  
mangadexmangadex